O nama

Autoškolu „CRNKOVIĆ“ osnovao je Ivan Crnković  još 1971. godine. To je bila prva privatna autoškola u bivšoj Jugoslaviji.
Od  01.10.1990. posluje u sklopu poduzeća „IDEAL COMMERCE“ d.o.o. i to za obuku  kandidata za vozače svih kategorija. 
 
Stalnim  ulaganjem u razvoj i usavršavanjem  kadrova  postala je respektabilna i najveća autoškola u  sjeverozapadnoj  Hrvatskoj.
Autoškola „Crnković“ ima poslovnu zgradu u Varaždinu, Zrinskih i Frankopana 16  sa suvremeno opremljenim učionicama i ostalim uredskim prostorom,  vlastiti  vozni park od  mopeda, motocikla, osobnih vozila i  kamiona sa priključnim vozilima .

Također  ima  ispitno  mjesto za polaganje ispita iz upravljanja vozilima svih kategorija na svom vlastitom prometnom poligonu površine cca  20. 000 m2  sa semaforima i svim potrebnim uvjetima za obuku polaznika za vozače svih kategorija,  što je svrstava  u rang  najvećih autoškola u Hrvatskoj.

Najsuvremenija učionica opremljena s 20 umreženih računala, na kojima je programski riješena mogućnost praćenja nastave, vježbanje i testiranje na način kako su koncipirani ispiti iz prometnih propisa, te individualni pristup kandidatu, uz stručna predavanja 3 predavača, kao i višestruko testiranje u samoj učionici, vježbanje i provjere on line, garancija su visoke prolaznosti na testovima.

Stalno usavršavanje i dugogodišnje iskustvo 12 instruktora vožnje, garancija su visoke prolaznosti na ispitima iz upravljanja vozilom. 

Oduvijek se image ove autoškole gradio na kvaliteti, ne na niskim cijenama, nego na stručnosti i odgovornim odnosom prema polaznicima autoškole.
 27.100  kvalitetnih, sigurnih i  kulturnih vozača obučenih  u autoškoli  „CRNKOVIĆ“  to  potvrđuju.
Događa se često da već i treća generacija polaznika iz jedne obitelji dolazi upravo u  AUTOŠKOLU „CRNKOVIĆ“.

 

Autoškola „CRNKOVIĆ“ prva je u  Sjeverozapadnoj Hrvatskoj proširila  svoj vozni park  nabavkom električnog  vozila  e - GOLF VII  za obuku s automatskim mjenjačem.
Svaki  polaznik ima  2  sata  obuku na tom vozilu, kako bi se upoznao sa vožnjom  na električnom vozilu i svim prednostima koje ovo suvremeno vozilo nudi na uštedi goriva i povećanju ekološke osviještenosti budućih vozača.
Ovaj e-GOLF  služi i za obuku osoba s invaliditetom, što je također jedna od humanih karakteristika ove autoškole.
Već više od 20 godina autoškola „Crnković“ jedina u Županiji, vrši obuku osoba s invaliditetom  za vozače „ B“  kategorije  na prilagođenim vozilima i s posebno obučenim instruktorima vožnje koji se u toku obuke moraju posebno angažirati kako bi takve osobe  osposobili za sigurne vozače u prometu.

 

Uz obuku kandidata za vozače svih kategorija , u autoškoli „Crnković“ vrši se i osposobljavanje za INSTRUKTORA VOŽNJE,  kao i osposobljavanje vozača "C"  i "D"  kategorije za CODE 95,  te osposobljavanje za VOZAČE MOTORNOG VOZILA.

30  GODINA  STRUČNOSTI,  KVALITETE  I  POVJERENJA                      

TO  JE  AUTOŠKOLA  „CRNKOVIĆ“