AUTOŠKOLA „CRNKOVIĆ“ ima dugu tradiciju osposobljavanja kandidata za vozače. Osnovana je 1991. godine.

Danas je najveća autoškola u Republici Hrvatskoj s 28.000 osposobljenih kandidata za vozače svih kategorija.

Osnivač autoškole i direktor Ivan Crnković bavi se obukom kandidata još od 1964. godine tako da se često događa da treća generacija iz jedne obitelji polazi upravo „Autoškolu CRNKOVIĆ“.

Voditelj autoškole i predavač je gospodin Božo Crnković, a zapošljavamo 14 stručnih i kvalitetnih instruktora vožnje koji osiguravaju vrlo visoku prolaznost na ispitima, te dvije ljubazne tajnice.
Osim što obučavamo buduće vozače, veliku pažnju polažemo i na osposobljavanje vlastitih zaposlenika.

Obavljamo obuku SVIH kategorija, a jedini u županiji osposobljavamo kandidate za vozače „BE" kategorije i  „D“ kategorije koji obavljaju obuku na luksuznom autobusu. Također obučavamo invalide za vozače „A“ i „B“ kategorije.

O našoj kvaliteti  dovoljno govori i informacija da imamo suvremeno opremljeno vlastito prometno vježbalište za sve kategorije obučavanja kandidata. Naše vježbalište se prostire na 22.000 m2, te sadrži prometnu svjetlosnu signalizaciju i kružni tok.

Izbor instruktora i mogućnost obuke vožnje polaznika usklađuje se prema raspoloživom vremenu kandidata, što je još jedna prednost „Autoškole CRNKOVIĆ“.

Također redovito obnavljamo vozni park autoškole, koji sadrži isključivo najnovija vozila marke BMW, Peugeot, Hyundai, Golf, Škoda, Mercedes, Kawasaki i Honda.

Ukoliko želite položiti vozački ispit  za bilo koju kategoriju, stojimo Vam na raspolaganju.

Tečajevi se održavaju svaka dva tjedna, a već sada možete ispuniti online prijavu.
Osposobit ćemo vas za slijedeće kategorije: „AM“, „A1“, „A2“, „A“, „B“, „BE“, „C“, „CE“ i „D“.