30 GODINA AUTOŠKOLE

Autoškolu „CRNKOVIĆ“ osnovao je Ivan Crnković još 1971. godine. To je bila prva privatna autoškola u bivšoj Jugoslaviji.
Od 01.10.1990. posluje u sklopu poduzeća „IDEAL COMMERCE“ d.o.o. i to za obuku kandidata za vozače svih kategorija.

Stalnim ulaganjem u razvoj i usavršavanjem kadrova postala je respektabilna i najveća autoškola u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Autoškola „Crnković“ ima poslovnu zgradu u Varaždinu, Zrinskih i Frankopana 16 sa suvremeno opremljenim učionicama i ostalim uredskim prostorom, vlastiti vozni park od mopeda, motocikla, osobnih vozila i kamiona sa priključnim vozilima .

Najsuvremenija učionica opremljena s 20 umreženih računala, na kojima je programski riješena mogućnost praćenja nastave, vježbanje i testiranje na način kako su koncipirani ispiti iz prometnih propisa, te individualni pristup kandidatu, uz stručna predavanja 3 predavača, kao i višestruko testiranje u samoj učionici, vježbanje i provjere on line, garancija su visoke prolaznosti na testovima.

Također ima ispitno mjesto za polaganje ispita iz upravljanja vozilima svih kategorija na svom vlastitom prometnom poligonu površine cca 20. 000 m2 sa semaforima i svim potrebnim uvjetima za obuku polaznika za vozače svih kategorija, što je svrstava u rang najvećih autoškola u Hrvatskoj.

Stalno usavršavanje i dugogodišnje iskustvo 12 instruktora vožnje, garancija su visoke prolaznosti na ispitima iz upravljanja vozilom.

Oduvijek se image ove autoškole gradio na kvaliteti, ne na niskim cijenama, nego na stručnosti i odgovornim odnosom prema polaznicima autoškole.
27.100 kvalitetnih, sigurnih i kulturnih vozača obučenih u autoškoli „CRNKOVIĆ“ to potvrđuju.
Događa se često da već i treća generacija polaznika iz jedne obitelji dolazi upravo u AUTOŠKOLU „CRNKOVIĆ“.

Autoškola „CRNKOVIĆ“ prva je u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj proširila svoj vozni park nabavkom električnog vozila e – GOLF VII za obuku s automatskim mjenjačem.
Svaki polaznik ima 2 sata obuku na tom vozilu, kako bi se upoznao sa vožnjom na električnom vozilu i svim prednostima koje ovo suvremeno vozilo nudi na uštedi goriva i povećanju ekološke osviještenosti budućih vozača.

Ovaj e-GOLF služi i za obuku osoba s invaliditetom, što je također jedna od humanih karakteristika ove autoškole.

Već više od 20 godina autoškola „Crnković“ jedina u Županiji, vrši obuku osoba s invaliditetom za vozače „ B“ kategorije na prilagođenim vozilima i s posebno obučenim instruktorima vožnje koji se u toku obuke moraju posebno angažirati kako bi takve osobe osposobili za sigurne vozače u prometu.

Uz obuku kandidata za vozače svih kategorija , u autoškoli „Crnković“ vrši se i osposobljavanje za INSTRUKTORA VOŽNJE, kao i osposobljavanje vozača “C” i “D” kategorije za CODE 95, te osposobljavanje za VOZAČE MOTORNOG VOZILA.

30 GODINA STRUČNOSTI, KVALITETE I POVJERENJA

TO JE AUTOŠKOLA „CRNKOVIĆ“ !